Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Correcte gewichtsbepaling dankzij scheefstandcorrectie

Een weegschaal die niet altijd het juiste gewicht aangeeft, waardoor je weleens te veel of te weinig weggeeft? Dit ligt lang niet altijd aan de kalibratie en kan op lange termijn gevolgen hebben voor deinkomsten. Ook wanneer de weegschaal, wellicht zonder dat je het door heeft, scheefstaat, kan een onjuist gewicht worden aangeslagen. Bizerba heeft hier nu een oplossing voor.

Easy Level Scheefstandcorrectie
Ondanks scheefstand van de weegschaal wordt toch het juiste gewicht weergegeven: Easy Level kantelcompensatie maakt dat mogelijk. "Wanneer uw weegschaal op een ongelijke ondergrond staat, kunt u met deze app het verschil compenseren. Easy Level kantelcompensatie stond al op meerdere beurzen centraal. Deze innovatieve oplossing zorgt er onder andere voor dat marktkramen en andersoortige ambulante handel, ook bij oneven terrein, het juiste gewicht kunnen wegen en zo omzetverlies kunnen voorkomen. Voor deze markt is dit dan ook een uitermate geschikte toepassing. Ook op de klinkers of als u op een scheve ondergrond staat, kan de weegschaal zo worden ingesteld dat het juiste gewicht wordt aangegeven."

Daarnaast kunnen schaalvoeten gemakkelijk oneven uitgelijnd raken tijdens het reinigen van de weegschaal. "Gelukkig lost Easy Level dit probleem voor u op: het vereenvoudigt de scheefstandcorrectie door middel van de waterpas en de nivellering van uw toonbankweegschaal. Met de Easy Level licentie activeert u de kantelcompensatie in uw winkelweegschaal. De hellingsensor is geïntegreerd in het systeem en detecteert automatisch wanneer de schaal wordt gekanteld. Tot een hoek van 4° brengt Easy Level de scheefstand in evenwicht; digitaal en autonoom. Het resultaat van deze intelligente oplossing: u bepaalt het juiste gewicht en dus de juiste prijs van uw goederen."

Klik hier voor de factsheet

Voor meer informatie
Bizerba Nederland BV
Paul te Velthuis
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
marketing@bizerba.nl 
www.bizerba.com

Publicatiedatum: