Surplus Systems nieuwe partner Tomatoworld:

Nieuwe partner zet poort naar retail verder open voor tomateneducatiecentrum

Educatie- en informatiecentrum van de glastuinbouw Tomatoworld verwelkomt Surplus Systems uit Bonn als nieuwe partner. Stichting Tomatoworld ontvangt dagelijks bezoekers uit binnen- en buitenland. Daarmee wil het centrum de schakel tussen producenten, telers, retail en consumenten zijn.

De kunststof producten voor storage & organization, design-Interior, innovatieve winkelinrichtingen en herbruikbare transportverpakkingen van Surplus Systems bieden een volgens Tomatoworld uitstekende toegevoegde waarde aan deze connectiefunctie van Tomatoworld.

De displays, herbruikbare verpakkingen en inlegtrays van Surplus Systems geven bij Tomatoworld uiting aan het optimaal presenteren en transporteren van verse groenten en fruit.


Hajo Geugelin en Jürgen van Herp (Surplus Retail Systems GmbH) en Miranda van den Ende (Tomatoworld)

Surplus Systems is in 2009 opgericht. Na de integratie in de Bekuplast-groep in 2016, biedt Surplus Systems een brede waaier aan innovatieve opslag- en ontwerpproducten aan en levert het bedrijf een uitgebreide prestatie op het vlak van productie en logistiek op verschillende locaties. Ook worden op de belangrijkste productielocatie in Ringe (Nedersaksen, Duitsland) op een fabrieksoppervlak van meer dan 115.000 m² veeleisende projecten gerealiseerd.

Tomatoworld en Surplus Systems delen de missie een optimale bijdrage te willen leveren aan het proces om groenten en fruit zo vers en representatief mogelijk van de teler, naar de retailer naar de consument te krijgen.

Tomatoworld
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.