Special Energie van start

Augustus is energiemaand

Tholen - Energie is een van de grote thema's van onze tijd. We hebben er steeds meer van nodig, maar op de traditioneel grootste energiebron, de fossiele brandstoffen, kan steeds minder een beroep gedaan worden. Alternatieven worden daarentegen steeds belangrijker en zijn voortdurend in ontwikkeling.
 
 
Vanaf vandaag besteden we op onze tuinbouwnieuwsbrieven dan ook bijzondere aandacht aan dit onderwerp in deze Special Energie. Dat betekent dat we op onze kasgroentennieuwsbrieven Groentennieuws en HortiDaily en op onze bloemen- en plantennieuwsbrieven BPnieuws en FloralDaily dagelijks aandacht zullen hebben voor alles wat te maken heeft met het energieverbruik in de tuinbouwsector.

Energie
Hoe wordt de sector verder verduurzaamd? Hoe gaan we om met warmte? Is er toekomst voor de WKK of juist voor gasketels? Hoe flexibel kan de tuinbouw de elektriciteitsproductie maken? Wat kunnen telers zelf doen om eenvoudig hun verbruik te minimaliseren? Omvat het energie-akkoord een nieuwe toekomst of juist een beperking voor de innovaties in de sector?

Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan energie. Bedrijven die bij kunnen dragen aan dit onderwerp, worden uitgenodigd om kostenloos een bericht in te sturen naar tuinbouw@agf.nl, maar je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Bovendien is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente Special.

De Special Energie duurt tot en met 31 augustus . Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kan al vanaf € 900 voor een volle maand. Op de internationale nieuwsbrieven kan dat eveneens al vanaf € 900. Op de websites ben je al een hele maand zichtbaar vanaf 630 euro voor een volle maand. Andere mogelijkheden of zichtbaarheid in een lagere frequentie is ook mogelijk.  Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.