Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nominatie voor OOM Awards 2019

Berg Hortimotive in race voor onderscheiding meest actieve leerbedrijf

Berg Hortimotive uit De Lier is genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2019. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. De winnaar wordt bekendgemaakt op 6 september.

“Opleiden is van levensbelang in een sector als de onze”, zegt Nico Bikker, directeur van Berg Hortimotive. “We zien persoonlijke ontplooiing als een basisbehoefte. Daarom bieden we opleidingen op alle niveaus. Met bijvoorbeeld stageplekken, werkend leren en cursussen voor de mensen die hier al wat langer rondlopen. Doen we dat niet, dan zou Berg Hortimotive niet bestaan – en een belangrijk deel van de wereld ook niet. Zo belangrijk is techniek. Opleiden is leuk, nuttig en noodzakelijk!”



Criteria nominatie
De nominaties voor de OOM Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. Berg Hortimotive weet dus op vrijdag 6 september of de OOM Award mee naar De Lier gaat.

Over de OOM Award
De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Het gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive
Burg. Crezeelaan 42a
2678 KZ De Lier
The Netherlands
www.berghortimotive.nl
info@berghortimotive.nl  

Publicatiedatum: