Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koppert België opent webshop

Sneller bestellers maken kans op prijs

Koppert België werkte de afgelopen maanden aan een webshop voor zijn klanten. Sinds 1 augustus kunnen klanten op ieder moment hun bestelling online plaatsen dankzij de nieuwe tool.

Bestaande klanten kunnen een persoonlijk shopaccount aanvragen. Daarmee kan er ingelogd worden op de webshop en kan het bestelproces doorlopen worden. Producten zoeken kan via de zoekbalk of via de navigatie. Productinformatie blijft toegankelijk via www.koppert.be.

Als de bestelling goed in het systeem staat, ontvangt de klant een automatische bevestiging. Nadien zal hij een definitieve bevestiging ontvangen met daarop de verwachte verzenddatum.

De webshop wordt aangepast voor mobiele apparaten waardoor klanten ook kunnen bestellen via hun smartphone. Via het account kunnen klanten hun open orders en bestelhistorie raadplegen.

Win geldprijs met plaatsen order
Koppert België laat de opening van de webshop niet zomaar voorbij gaan en geeft maar liefst 10 waardebonnen weg t.w.v. 250 euro. Uit de eerste vijftig klanten die een bestelling plaatsen via de webshop, worden er 10 willekeurige namen getrokken die één van de waardebonnen zal ontvangen.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
www.koppert.be

 

Publicatiedatum: