Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bieden op diverse appelschil- en snijmachines of een optische sorteerlijn?

Alle activa van Lekker Vers gaan onder de virtuele hamer

Toeleverancier voor de bakkerijbranche Lekker Vers BV uit Sint-Oedenrode stopt ermee. Alle machines, inventaris en bedrijfsgoederen gaan hierdoor onder de virtuele hamer op het platform van Troostwijk Auctions. Geïnteresseerden kunnen bieden op ruim 180 veilingitems tot 6 augustus om 14:00 uur.



Concurrentie
Lekker Vers BV schilt en snijdt als toeleverancier voor de bakkerij industrie groenten en fruit. Hun specialiteit ligt bij het schillen en snijden van appels in verschillende varianten (blokjes, partjes, hele appels). Deze appels worden verwerkt in verschillende bakkerijproducten, zoals appeltaarten. Door de grote concurrentie uit Oost Europa wordt het voor veel Nederlandse fruit telers en verwerkers moeilijk om winstgevend te blijven. Lekker Vers BV kan hierdoor de werkzaamheden niet continueren en zal alle activa in een online veiling aanbieden. Veilingmeester Andrej Pieterson; “Je ziet het harde fruit langzaam verdwijnen uit Nederland. Ook deze veiling is daar een voorbeeld van.”



Over de veiling
De online veiling sluit op dinsdag 6 augustus 2019 vanaf 14:00 uur.



De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link

Publicatiedatum: