Nederlanders paraat op Cultivate'19

Tholen - Juli staat in de Amerikaanse tuinbouw in het teken van de Cultivate. Dit evenement, dat zich officieel richt op de sierteeltsector, is een van de grootste evenementen van de Amerikaanse tuinbouw.

De laatste twee jaar telt de show meer dan 650 standhouders en ook flink veel Nederlanders weten de weg naar Columbus te vinden. Zowel als standhouder als als bezoeker: doordat veel Amerikaanse telers zelf exposeren op de beurs is het ook voor velen interessant om die te bezoeken. 

Noord-Amerikaanse kansen
Ondanks dat standhouders dit jaar aangaven dat de Cultivate iets minder drukbezocht leek dan vorige jaren, is het nog steeds een commercieel interessant evenement. De Noord-Amerikaanse potplantensector heeft goed gedraaid afgelopen jaar, de kasgroententelers verdienen al jaren geld en de opkomende cannabisindustrie geeft nog een extra duw aan de markt. 

Op de Cultivate maakten we twee fotoreportages. Eentje specifiek voor de sierteelt - die vind je hier - en eentje voor de technische toeleveranciers, die hier te vinden is. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven