Canadese teler introduceert nieuwe mini komkommerlijn

De Canadese teler NatureFresh Farms heeft een nieuwe lijn mini komkommers ge├»ntroduceerd. 

Volgens het bedrijf biedt de 'Unveiled Mini Cucumber' een extra bite. Ze zien er bleek uit en worden gezien als mini schoonheden, wat ze goed bruikbaar maakt als snacks en voorafjes volgens de telers. 

NatureFresh Farms verklaarde dat ze tijdens het uittesten van nieuwe rassen in hun kassen verschillende innovaties binnen de sector ontdekten.

Het bedrijf gelooft dat er enorm groeipotentieel voor Noord-Amerikaanse retailers is in het hele komkommersegment. Matt Quiring van het bedrijf: "Retailers zoeken altijd naar spannende innovaties en nieuwe manieren om de segmenten, afzet en smaak voor hun klanten te verbeteren. Tot nu toe ontwikkelden innovaties via zaad zich hoofdzakelijk in de tomatensector.

Onze nieuwe Unveiled Mini Cucumber zal zowel consumenten als retailers enthousiast krijgen. Toen ons team voor het eerst de Unveiled Mini Cucumber zag, werden we aangetrokken door het unieke uiterlijk van het product, maar na het geproefd te hebben wisten we meteen dat er iets meer aan vast zat dan alleen maar het uiterlijk en we wilden dit nieuwe ras naar het volgende niveau tillen en op de markt brengen."

Voor meer informatie:
Kara Badder
NatureFresh Farms
+1 (519) 326-1111
info@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.