USB-recorder met licht- en temperatuurmonitor

Frigga heeft onlangs zijn nieuwe real-time monitor-oplossing Z9/Y9 op de markt gebracht. De Z9/Y9 werd eerder met succes getest bij klanten in Spanje en de VS. 

De nieuwe oplossing van Frigga zorgt ervoor dat tijdens logistieke processen de temperatuur nauwlettend in de gaten kan worden gehouden. Daarnaast controleert deze oplossing door middel van een lichtsensor ook andere omstandigheden tijdens het transport, zoals of het deksel van de container tijdens transport is geopend. Op deze manier kan diefstal worden geregistreerd en kunnen lokale autoriteiten direct worden ingeschakeld.

Frigga is een techbedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van draadloze communicatietechnologie. Het bedrijf is actief op het gebied van monitor-oplossingen voor de AGF-sector, de farmaceutische industrie en koelketenlogistiek. De producten van Frigga combineren het gemak van draagbare USB-recorders met de realtime mogelijkheden van draadloze temperatuurrecorders. Dit geeft de klant direct overzicht over zijn leveringsketen.

Frigga zoekt op dit moment naar nieuwe distributeurs. 

Voor meer informatie:
Penn He
Frigga
contact@dewav.com  
www.friggatech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven