Keelings Knowledge en RI-Solution maken partnerschap bekend

"Partnerschap is belangrijke mijlplaal op de Duitse markt"

Het Ierse familiebedrijf Keelings Knowledge, die een branchespecifieke ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) voor de AGF-sector ontwikkeld heeft en het in München gevestigde IT-dienstverleningsbedrijf RI-Solution, ontmoetten onlangs de Ierse president Michael D. Higgins op de bijeenkomst 'A Celebration of Irish Industry Presence in Germany' om hun partnerschap voor de implementatie van de ERP-software op de Duitse markt bekend te maken.

Beide partners beschikken over eersteklas vakkennis binnen de AGF-branche en onderscheiden zich door een kennis over de succesvolle uitvoering van ERP-projecten. Deze samenwerking garandeert volgens beide partijen dat toekomstige Duitse klanten de best mogelijke ERP software-implementatie en ondersteuning ter plaatse krijgen van een partner die dezelfde waarden deelt.


CEO Enterprise Ireland Julie Sinnamon, Frau Higgins, president Higgins, MD RI-Solution Tobias Fausch, Operations Director Keelings Knowledge Barry Moore en minister van Buitenlandse Zaken Simon Coveney / Foto: Keelings

Het ERP-systeem van Keelings Knowledge is toegespitst op de specifieke eisen van de groenten- en fruitsector en kan alle relevante divisies ondersteunen, bijvoorbeeld inkoop en verkoop, kwaliteitsmanagement, levensmiddelveiligheid, productie, prognoseplanning en voorraadbeheer. Bovendien bevat de software een zeer omvangrijk rapporteersysteem voor het management, inclusief een business intelligence tool. Aangezien dit ERP-systeem ontwikkeld werd door deskundigen uit de AGF-branche kan het bedrijfsprocessen optimaliseren en bedrijven uit de groenten- en fruitsector aan een solide groei helpen.

Belangrijke mijlpaal voor de Duitse markt
“Keelings Knowledge is uit de branche gegroeid. Dankzij onze jarenlange ervaring en traditie in deze sector kunnen we softwareoplossingen ontwikkelen, die onze klanten helpen om hun volle potentieel te benutten en hun doelen te bereiken,” benadrukt Operations Director Barry Moore. De software werd reeds bij klanten wereldwijd geïmplementeerd. "Voor ons is het partnerschap met RI-Solution een belangrijke mijlpaal op de Duitse markt“, vervolgt Barry.

Het familiebedrijf Keelings is reeds sinds 1926 in de derde generatie binnen de groenten- en fruitbranche actief. Sinds de jaren '80 heeft Keelings exclusief voor het eigen bedrijf branchespecifieke softwareoplossingen ontwikkeld. In 2012 werd tenslotte het tegenwoordig bekende Keelings Knowledge opgericht. Dit bedrijf heeft inmiddels 25 hooggekwalificeerde medewerkers in dienst en biedt oplossingen voor externe klanten aan.

"Met Keelings Knowledge hebben we de juiste partner gevonden om aan de speciale eisen van de versindustrie aan een ERP-softwareoplossing tegemoet te komen. We zijn daarom erg blij met de samenwerking“, zegt Tobias Fausch, directeur van RI-Solution.

Omvangrijk portfolio aan oplossingen
Het in 2002 opgerichte IT-dienstverleningsbedrijf RI-Solution, dochter van het BayWa-concern en gevestigd in München, biedt een omvangrijk portfolio aan IT-oplossingen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd op de belangen van de retail en groothandel en beschikt over verrijkende kennis op het gebied van handelsprocessen in de werkvelden landbouw, techniek, energie en bouwstoffen. RI-Solution heeft klanten in heel Europa en komt ook hier ter plaatse tegemoet aan alle individuele IT-eisen.

Voor meer informatie:
Keelings Knowledge ERP
Christian Johnson
Königsallee 60 F
40212 Düsseldorf
Tel (DE): +49 (0) 211 89 03 677
Christian_Johnson@KeelingsKnowledge.com 
www.keelingsknowledge.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.