Ondertussen ziet het bedrijf dat tomaten het moeilijk hebben

Fellini Patrizio introduceert mini-watermeloenen voor kinderen

Het is zomer en dat betekent dat watermeloen aan populariteit winnen, vooral bij kinderen. Het Italiaanse Patrizio Fellini heeft in het kader hiervan mini-watermeloenen in zakken met kleurrijke tekenfiguren geïntroduceerd.

"De meloenen worden speciaal voor ons geteeld in Lesina, Apulië. De geur en smaak zijn uitstekend dankzij het hoge suikergehalte. De gewassen zijn pitloos en hebben een gewicht variërend tussen 1,5 en 2 kg", legt Lamberto Giovanardi uit.

Lamberto Giovanardi en Andrea Pignato

Mini-watermeloenen worden geleverd in kisten van 40x60 en kunnen afzonderlijk of op basis van gewicht worden geprijsd, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Ze zijn erg in trek bij retailers en zullen beschikbaar zijn tot half september volgens eigenaar Emile Fellini.

De zakken maken deel uit van het Lo Sceriffo del Campo-project van Battista Muraca, dat zich richt op gezondheidseducatie en hoogwaardige gewassen.

Een andere noviteit dat door Fellini is geïntroduceerd, is een beker met 250 gram cherrytomaatjes van verschillende kleuren, perfect als tussendoortje.

"Momenteel gaat het niet zo goed met de groenten, omdat het weer in mei voor problemen zorgde. Er zijn bijvoorbeeld heel weinig groene tomaten beschikbaar en de prijs is behoorlijk hoog. Er ontstaan nu gaten wat betreft het aanbod en ik denk dat het nog eens 10 dagen duurt voordat kwaliteit weer in lijn zal zijn met voorgaande jaren", zegt Giovanardi aan het begin van week 28.

Voor meer informatie:
Fellini Patrizio Srl
Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) – Italië 
Tel.: (+39) 0547 659 777
Email: emile@fellinipatrizio.it
Email: lamberto@fellinipatrizio.it
Web: www.fellinipatrizio.it 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven