Hummus Leaves is het decoratieve, stevige blad van de oorspronkelijke kikkererwt, de bekende basis voor het populaire Hummus. Hummus Leaves kan uitstekend toegepast worden in de Aziatische en Oosterse Keuken. "Hummus Leaves heeft een prettige bite en de volle smaak van kikkererwten, met een zout/zure nasmaak. Een welkom ingrediënt in warme en koude gerechten, vooral in combinatie met komijn, peulvruchten, pompoen, rode biet en pistachenoten."
Hummus Leaves is het jonge blad van Cicer, de plant van kikkererwten, hoofdingrediënt voor Hummus. Het vindt toepassing in salades, soepen, stoofgerechten en curry's. Cicer is afkomstig uit Zuidoost Turkije/Syrië.
Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.
Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
+31(0)174 24 28 19
www.benelux.koppertcress.com