Alcomij:

"De aluminium roltafel is ook geschikt voor de cannabisteelt"

Met de complete legalisering van de cannabisteelt in Noord-Amerika is de vraag naar slimme teeltoplossingen in de afgelopen jaren flink toegenomen.

Oude schuren, magazijnen, fabrieken en kassen worden geschikt gemaakt voor het telen van grote hoeveelheden cannabis. Om het teeltoppervlak in die diverse omgevingen zo efficiënt, flexibel en Arbo-vriendelijk mogelijk in te richten, maakt men gebruik van zogenaamde aluminium roltafels. Deze speciale kweektafels, voorzien van een teeltspecifieke bodem, worden van de grond op een verzinkte stalen onderstel geplaatst waardoor er een ideale teeltsituatie ontstaat voor de cannabisteler.

Alcomij is al vele jaren actief betrokken bij de geautomatiseerde tuinbouw en de ontwikkeling van de daarbij behorende kweektafels. "Dankzij deze ervaring weten wij als geen ander de kweektafels goed af te stemmen op de teelt en de wensen van de teler met in achtneming van de specifieke belastingen en beschikbare ruimte. De speciaal voor de cannabisteelt ontwikkelde roltafel, is daar een goed voorbeeld van", zo meldt het bedrijf.

De aluminium cannabisroltafel
"De cannabisroltafel van Alcomij is in principe een vaste tafel. Desondanks laat de kweektafel zich door het slimme ontwerp eenvoudig van links naar rechts manoeuvreren zonder in leveren op stabiliteit. Hierdoor wordt de teler in staat gesteld om, met behoud van de effectieve werkruimte tussen de roltafels, het teeltoppervlak zo efficiënt mogelijk inrichten. Het modulaire ontwerp van deze aluminium rolkweektafel staat garant voor een eenvoudige assemblage en simpele installatie op elk gewenste locatie, waar ook ter wereld." 

Voor meer informatie:
Alcomij
info@alcomij.nl 
www.alcomij.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven