Tuinbouwopleiding ontwikkelt zelf unieke onderwijsmodule

Onderwijsmodule 'Big Data in de glastuinbouw' gepresenteerd

Tholen - Wat doe je als je als kleine opleiding niet het materiaal krijgt dat nodig is om je studenten goed op te leiden? Dan maak je zelf je eigen studiemateriaal. Dat laatste is gebeurd rondom het thema 'Big Data in de glastuinbouw', waarvoor gisteren tijdens de WHC-participantenbijeenkomst én in het bijzijn van de studenten een unieke module werd gepresenteerd.


Adrie Bom, gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland met innovatie in haar portefeuille, ontving de eerste module uit handen van Peter Loef van Glastuinbouw Nederland.

Atie de Gier, directeur van Lentiz MBO Westland, liet voorafgaand aan de presentatie weten dat er simpelweg te weinig tuinbouwstudenten zijn om het voor een uitgeverij interessant te maken studiemateriaal te ontwikkelen. Momenteel zijn het er slechts negentig tussen Goes en Amsterdam, zo vertelde Atie. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.