Nieuw zakje, evenveel mijten

Swirski-Mite Plus is inmiddels vertrouwde biologische oplossing vvoor het bestrijden van trips en witte vlieg in vele gewassen wereldwijd. Vanaf 8 juli worden deze roofmijten door Koppert Biological Systems in een nieuw jasje gestoken.

"Dit succesvolle biologische bestrijdingsproduct met roofmijten heeft een nieuwe look gekregen die nog beter aansluit bij de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product’, vertelt productmanager Tim Bossinga. "Aan de kenmerken en toepassing van het product is niets veranderd. Uit recente tests met de nieuwe verpakking blijkt dat er bij het nieuwe zakje evenveel mijten uitlopen als bij het huidige Swirski-Mite Plus-zakje."

Efficiëntere bestrijding van witte vlieg en trips
Toen Koppert Amblyseius swirskii in 2006 in de glastuinbouw introduceerde, werd deze biologische bestrijdingsoplossing meteen een succes in Europa. Destijds werd de export van versproducten uit Spanje stopgezet vanwege de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelenresiduen. De biologische bestrijders van Koppert bleken een goed alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen en werden op grote schaal ingezet. 

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.