Ivan Casteels aan de slag bij Roam Technology

Een nieuw gezicht op de GreenTech bij Roam Technology. Ivan Casteels is de nieuwste aanwinst in het groeiende Business Development Team.

Voordat hij bij Roam begon, werkte Ivan voor Saint-Gobain Cultilene als Business Manager voor Azië, Oceanië, Midden-Oosten en opkomende landen. In verschillende functies bij Cultilene werkte hij onder andere in Oost-Europa, Canada, Mexico, de Balkanlanden en andere landen in Europa.

Bij het Roam Technology team werkt Ivan bij dr. Severina Windmolders (Sales & Business Development BeNeFraLux) om de bedrijfsfilosofie in het wereldwijde dealernetwerk te ondersteunen. Ivan is verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van sales-activiteiten en nieuwe marktkansen. "Met zijn aanwerving versterken we onze klantenservice verder", aldus het bedrijf. "Hij zal de dagelijkse leiding van het technische export-team op zich nemen." 

Tom Vermeulen, CEO van de Roam Technology Group: “We zijn blij om Ivan te verwelkomen in de Roam Technology familie. Hij heeft veel ervaring met het werken met dealers in de wereldwijde tuinbouw en in combinatie met zijn technische kennis is hij een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf en zal hij een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van onze partners en klanten wereldwijd." 

Voor meer informatie:
Roam Technology NV
Geleenlaan 24
3600 Genk
Tel: +32 89 44 00 42
Email: info@roamtechnology.com
www.roamtechnology.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.