Patrick Bramer nieuwe directeur LTO Bedrijven

Patrick Bramer is per 1 september 2019 benoemd tot algemeen directeur van LTO Bedrijven. Hij is de opvolger van Joop Jorritsma, die de onderneming recent om gezondheidsredenen heeft verlaten.

Bramer (1983) is momenteel lid van het managementteam van LTO Bedrijven, vanuit zijn rol als uitgever van dochterbedrijf AgriPers en hoofdredacteur van Nieuwe Oogst. Hij gaf de afgelopen vijf jaar leiding aan Nieuwe Oogst en is medeauteur van het dit voorjaar verschenen boek ‘Hoe ziet de land- en tuinbouw er in 2050 uit?’.

In het verleden bekleedde Bramer diverse uitgeversfuncties binnen Reed Elsevier. De aandeelhouders LTO Noord, ZLTO en LLTB hebben op voordracht van de Raad van Commissarissen ingestemd met de benoeming. "Samen met medewerkers, management team, aandeelhouders en partners zal Bramer werken aan de verdere uitbouw en vernieuwing van de activiteiten en invulling geven aan de organisatiestrategie ‘samen waarde creëren’’, zegt Siem Korver, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

LTO Bedrijven bundelt de krachten van boeren, tuinders en de Land- en Tuinbouw Organisaties en wil ondernemers bedienen met onderscheidende en vernieuwende producten en diensten. LTO Bedrijven omvat de dochterbedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel en LTO Arbeidskracht en heeft deelnemingen in LTO Verzekeringen, GreenlinQdata, Bioscope en Energie van Boeren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.