Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren erepenning voor Geert van Holsteijn

De heer G.J.M. (Geert) van Holsteijn uit Wateringen heeft op vrijdag 28 juni 2019 de zilveren erepenning van de gemeente Westland ontvangen van locoburgemeester P.A. Vreugdenhil. De gemeentelijke onderscheiding werd hem uitgereikt ter gelegenheid van zijn afscheid bij Boal Systems.

Fotocredits: Rolf van Koppen Fotografie

In zijn functie bij Boal Systems heeft de heer Van Holsteijn sinds 1973 bijgedragen aan innovaties die internationaal van groot belang zijn (geweest) voor de glastuinbouw, onder andere als initiatiefnemer bij de ontwikkeling van de aluminium kassystemen. Hij heeft een actieve bijdrage geleverd aan de totstandkoming van Europese glastuinbouwnormen en het ontstaan van tuinbouwberekeningsprogramma’s. De heer Van Holsteijn heeft zijn kennis ingezet om werken in de kassenbouw veiliger te maken en heeft actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de huidige kasdekken. De innovaties van de heer Van Holsteijn bij Boal Systems zijn relevant voor de gehele Westlandse tuinbouwsector. Daarnaast is hij vrijwillig actief in diverse functies bij voetbalvereniging VELO.

De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich gedurende ten minste 12,5 jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties/verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.

bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: