Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Havecon ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Op donderdag 27 juni ontving Havecon het HortiQ-kwaliteitslabel van AVAG voorzitter Harm Maters. Havecon is daarmee het zeventiende bedrijf dat het HortiQ-kwaliteitslabel heeft verkregen.

“Een kwaliteitslabel als HortiQ is van zeer grote waarde in de groeiende nationale en internationale markt. Het geeft nog meer profiel aan het Nederlandse kwaliteitsimago, het is dan ook goed dat Havecon aansluit bij de andere kassenbouwers die al werken met het label”, licht Maters toe.

De HortiQ-certificering wordt uitgereikt aan bedrijven die getoetst zijn op hun interne processen, de organisatie en de kwaliteit van het product. De eisen daarvoor zijn gebaseerd op de NEN-normering en de normen die zijn vastgelegd in drie kwaliteitshandboeken. In december namen toeleveranciers Svensson en Elektravon-Haket hun HortiQ certificaat in ontvangst.

De HortiQ-gecertificeerde bedrijven zijn terug te vinden op www.hortiq.nl

bron: AVAG

Publicatiedatum: