Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online veiling groenten- en fruitverwerkingsmachines

In Delbrück, Duitsland, staan een grote diversiteit aan groenten- en fruitverwerkingsmachines waarop online geboden kan worden. Een kleine greep uit de aangeboden machines: groentesnijders (Kronen), asperge schiller, groentewassers (Eillert / Imperial / Solia) , sorteermachines (Ciris) en verschillende verpakkingsmachines.



Medewerkers van online veilingbureau Industrial Auctions hebben de technische details van de machines online geplaatst inclusief vele foto’s zodat een goed beeld gegeven wordt waarop geboden kan worden. De veiling sluit op de website www.Industrial-Auctions.com  op dinsdag 9 juli en speciaal voor geïnteresseerden die de machines met eigen ogen willen bekijken wordt er op donderdag 4 juli in de ochtend een kijkdag georganiseerd.



Mocht u niet in de gelegenheid zijn om, na het winnen van de machines, de machines op te halen, is er ook de mogelijkheid om het transport te laten organiseren door Industrial Auctions. Voordat u een bod uitbrengt, kunt u Industrial Auctions benaderen om een prijsopgave voor transport te ontvangen. Op de website kunt u een eenvoudige registratie maken waarna het mogelijk is om biedingen te plaatsen.



Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: