Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe rvs-emmervuller Hortimat

"Op roest zit niemand te wachten"

Roest kan een belangrijke oorzaak voor allerlei storingen zijn. Daar zit niemand op te wachten. Daarom brengt Hortimat vanaf deze week nieuwe rvs-uitgevoerde emmervullers op de markt.

“De nieuwe emmervullers van Hortimat zijn vanaf nu rvs uitgevoerd, want als er met water gewerkt wordt, ligt roestvorming op de loer,” zegt Stef van der Linden van Hortimat.

Het was een vraag die vanuit de markt kwam en Hortimat heeft met daarop ingespeeld. Hortimat is de enige dealer van dit type emmervuller.

De gewenste hoeveelheid water en toevoegingsmiddel kan digitaal per ml ingesteld worden.

Hoe het werkt? "Eenvoudig", aldus Stef. "Er wordt een stapel emmers op het plateau gezet. Het plateau gaat omhoog totdat de sensor ziet dat er een lege emmer staat. De kraan gaat lopen en stopt als de emmer weer vol zit. Zodra deze emmer weggehaald is, herhaalt het proces zich."

De vraag naar deze emmervullers komt overal vandaan: van De Lier tot aan Oekraïne. Stef: ”Het is een praktisch ding. Het is eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar."

Bekijk de emmervuller hier in de webshop. 

Voor meer informatie:
Hortimat
 
Publicatiedatum: