Eerste focus: uitbreiding distributienetwerk

Henk draagt stokje over aan Hans: Hinova in nieuwe handen

Op de GreenTech volgde een handdruk en per 1 juli is het definitief. Henk van der Meer neemt dan afscheid als uitvinder/eigenaar en draagt zijn werkzaamheden bij Hinova over aan Hans Weisbeek. 


Henk en Hans schudden elkaar de hand op de GreenTech nadat de bedrijfsovername officieel is ondertekend. Op de achtergrond het VentilationJet Systeem

Henk heeft ruim 25 jaar geleden Hint Installatietechniek opgericht. Rond 2012 heeft Hint zich gericht op een ontwikkeling die later 'Het Nieuwe Telen' werd genoemd. Het actief binnenbrengen van buitenlucht in combinatie met meerdere en dichtere schermdoeken bracht een nieuwe omgang met klimaatregeling op gang, waarbij de plant en natuurkundige inzichten een belangrijke rol spelen.

Door samenwerking met enthousiaste onderzoekers en adviseurs ontstond vervolgens het VentilationJet Systeem ontstaan. Voor deze en andere ontwikkelingen werd Hinova opgericht.

"We leveren een innovatief ventilatiesysteem voor de glastuinbouwondernemer van de toekomst. Dat blijven wij door ontwikkelen en verkopen omdat we veel vertrouwen hebben in het product. Onze eerste focus is het distributienetwerk uitbreiden," aldus Hans Weisbeek. Per 1 juli 2019 ligt de uitdaging voor verdere vormgeving van Hinova en haar producten bij hem.


Voor meer informatie:
Hinova
www.hinova.nl
info@hinova.nl

Hans Weisbeek                  
h.weisbeek@hinova.nl 
010 511 90 66
06 514 64 215

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven