Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaguar legt nieuwe visie neer over de toekomst van blauwe bessen in Huelva



Tijdens het 5e Congreso Internacional de Fruto Rojos in Huelva (Spanje) heeft Jaguar the fresh company op uitnodiging van Fruit Logistica, in het hoofdprogramma op donderdag haar visie toegelicht hoe zij op korte en middellange termijn naar de afzet en marketing kijkt van blauwe bessen om marktkansen samen met vooraanstaande telers op alle continenten zo optimaal mogelijk in te vullen. Ook specialisten uit andere delen van de wereld gingen in op deze materie.


Kees Rijnhout en Filipe Ravazzini

Na de introductie door de minister van Landbouw krijg Jaguar the fresh company het woord. Bij monde van haar trader Filipe Ravazzini da Silva (inkoop Spanje/Portugal en product specialist zachtfruit) kregen de ca 1.500 bezoekers op het uitverkochte congres te horen waar de telers van deze productgroep in de toekomst hun aandacht aan moeten schenken.

Kernwoorden als ‘chrunchiness’, omschakeling van plastic naar kartonnen verpakkingen, juiste commerciële variëteiten, bijzondere consumentenpresentatie, kleurstelling en duurzaamheid brachten onder de specialistische bezoekers een constructieve discussie op gang.

"De afgelopen jaren heeft Jaguar The fresh company zich ontwikkeld tot een specialist op dit terrein en biedt jaarrond commerciële concepten aan voor de diverse afzetgroepen in de AGF-sector. Daarbij staan vooral blauwe bessen centraal", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Jaguar The fresh company
+31 (0)180 750 511
info@jaguarthefreshcompany.com 
www.jaguarthefreshcompany.com  


 

 

Publicatiedatum: