Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19-21 september

Nieuwe datum en locatie voor Horti China 2019

De Horti China 2019 zal dit jaar van 19 t/m 21 september plaatsvinden in hallen N4 en N5 van de Qingdao World Expo City Hall. De verwachting is dat de totale beurs een oppervlakte van 20.000 m2 zal beslaan. De expositieruimtes zullen onder meer stands herbergen met aandacht voor veredeling, kassenbouw én tuinbouwtechnologie.  

Horti China trekt een groot aantal mensen aan die werkzaam zijn in de agrarische en tuinbouwsector, zowel uit China als uit het buitenland. Zo zullen er delegaties uit Nederland, Frankrijk en Italië aanwezig zijn. De beurs met tuinbouwproducten bestaat onder andere uit kassenbouwers, apparatuur voor in de kas, agrarische verlichting en andere tuinbouwproducten.

Horti China versterkt dit jaar bovendien de samenwerking met de Nederlandse delegatie. De volgende bedrijven hebben al gezegd dat ze aanwezig zullen zijn: Van Iperen, Codema, Hoogendoorn Asia, Dalsem B.V., Ridder Drive Systems B.V., Priva, TTA.B.V., Metazet Zwethove BV, Beijing Rui Xue Global Co., Ltd., en Signify.

Tegelijk met het evenement organiseert Horti China ook verschillende bijeenkomsten en activiteiten. Hier zullen specialisten uit de sector, bedrijfsmanagers en een groot aantal andere mensen uit de tuinbouwsector belangrijke onderwerpen en problemen, de nieuwste technologieën, en ervaringen en prestaties gaan bespreken. 

Voor meer informatie:
Horti China

Publicatiedatum: