Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Canadese telers vallen in de prijzen

Sunset is in negen categorieën in de prijzen gevallen tijdens de twaalfde jaarlijkse Leamington Greenhouse Competition en heeft daarmee de meeste onderscheidingen gekregen van alle deelnemers aan de tweedaagse Canadese wedstrijd.

Naast het ontvangen van de prijs voor de Best Overall Strawberry voor de dreamberry aardbei, die onderdeel uitmaakt van de nieuwe WOW bessenlijn, werden de Sunset Qukes uitgeroepen tot de beste cocktailkomkommer en zowel de Choice als de People's Choice Cucumber prijs.

De gestreepte Aloha paprika won de Kids 'Choice Pepper prijs en de prijs voor de beste speciale paprika. De oranje paprika van Sunset heeft ook de eerste prijs in zijn categorie gewonnen. Bovendien heeft de Campari de prijs voor de beste cocktailtomaat gewonnen en de rode Sweet Twister de prijs voor de beste speciale lange paprika.


Milla Mastronardi, Melanie Mastronardi, Project Coordinator, Community en Jen Wheatley, Communications Manager

"Deze wedstrijd is gericht op smaak, de drijvende kracht achter alles wat we doen", zegt Paul Mastronardi, CEO, en het vierde generatie familielid dat aan het roer staat van Mastronardi Produce. 

NatureFresh Farms
NatureFresh Farms heeft de eerste prijs gewonnen in de categorieën Best English Cucumber, Best Specialty Mini Pepper, Best Beefsteak Tomato, Best Cluster Tomato, Best Specialty Tomato voor de TOMZ Orange Cherry Tomato, People's Choice Tomato én de Kid's Choice Tomato voor hun TOMZ Tomberry tomaat, de Overall Best Cucumber voor hun Long English Cucumber, de beste tomaat voor hun TOMZ Orange Cherry Tomato en de beste peper voor hun Red Mini Pepper.

Dit is het tweede jaar op rij dat NatureFresh Farms de Peoples Choice Award for Hottest Tomato heeft gewonnen en de Kids 'Choice Award for Hottest Tomato voor hun Tomberry tomaat. Deze tomaat heeft een volgens de ontwikkelaars uniek smaakprofiel en wordt de kleinste tomaat van wereld genoemd. 

De inzendingen worden beoordeeld met behulp van een blinde smaaktest die wordt uitgevoerd door een panel van deskundigen, waaronder vertegenwoordigers van het ministerie van Landbouw en Plattelandszaken van Ontario, koks en productmanagers. Vervolgens brengt het publiek zijn stem uit op alle inzendingen.

De jaarlijkse glastuinbouwwedstrijd wordt georganiseerd door R.E.A.C.H. International, een lokaal gefinancierde liefdadigheidsorganisatie. De opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan de ontwikkeling van scholen en klinieken in Oeganda.

Voor meer informatie:
Jen Wheatley
Sunset/Mastronardi Produce
Tel.: +1 (519) 326-3218 
jennifer.wheatley@sunsetgrown.com
sales@sunsetgrown.com

Kara Badder
NatureFresh Farms
Tel.: +1 (519) 326-1111
info@naturefresh.ca
www.naturefresh.ca


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven