Canadese teler gaat op patriotistische toer met Maple Leafs

Deze zomer, maakte Inspired Greens bekend, viert het bedrijf z'n Canadese roots en de verjaardag van Canada met de kenmerken Maple Leafs. 

David Karwacki van The Star Group: "Canada viert z'n 152-jarige bestaan en Inspired Greens viert een glastuinbouwuitbreiding en twee jaar zonder conventionele gewasbeschermingsmiddelen."

De Canada verpakking van Inspired Greens laat de hele productlijn zien. Het bedrijf zegt dat het merk als Canadees promoten net zo belangrijk is als de jaarrond teelt in het Canadese klimaat uniek is. 

"We zijn er trots op 365 dagen per jaar in Canada te telen. Het water uit de Canadese Rocky Mountains, het zonlicht, het klimaat in het sterke, vrije en schone noorden is een geweldige plek om sla te telen. De Maple Leafs die we gebruiken, zijn recyclebaar en we blijven ons inzetten voor het vinden van op cellulose gebaseerde verpakkingsmogelijkheden voor een nog groener product."

Naast de Canadese verpakkingen van Inspired Greens kunnen consumenten zakken van 142 gr en 284 gr met gewassen en gesneden groenten van Inspired Greens bij retailers in heel Canada kopen.

Voor meer informatie:
Devon Kennedy
Star Produce
Tel: +1 (604) 454-1559
devon@starproduce.com
www.starproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven