Maandag volledige reportage online

GreenTech: weg met de stands, tijd voor de foto's

Tholen - Gistermiddag na 17.00 veranderde de RAI in Amsterdam binnen de kortste keren in een bouwplaats waar in rap tempo de diverse stands werden afgebroken. In sommige gevallen door de standbemanning zelf onder het genot van een laatste drankje, in andere gevallen 's avonds of vandaag nog door de standbouwers. 

Wij waren gelukkig snel klaar met het afbreken van onze eigen bescheiden stand en konden vervolgens aan de slag met de vele foto's die wij maakten. De hele reportage komt maandag online met bijbehorende onderschriften. Voor nu nog een viertal foto's van de laatste beursdag.


Een waar collectorsitem. Een beursfoto mét Ronald Verkade erop, dat gebeurt niet vaak, beaamden Pieter Kruijt en Henk Schonewille van Verkade Klimaat.


Marjolein Venhuizen ging op de foto voor Foamplant, waarover wij vorige week nog een artikel plaatsten met CEO Martin Tietema van de pluggenproducent.


Het ging af en toe flink te keer buiten en zeker Omega Group merkte dat. Zij stonden buiten met hun hoogwerkers. Op de foto, net nog droog onder het afdak, Arjan Roelse.


Elke paar uur irrigatiewater op smaak met dank aan een online nutriëntenmeting, dat is waar CE Line zich hard voor maakt. Op de foto Wilco Dijkstra van de relatieve nieuwkomer in de glastuinbouwsector.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven