Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

A&A Organic Farms, Californië

Uitgebreide tomatenlijn gepresenteerd tijdens Amerikaanse biovakbeurs

Een biologische teler uit Watsonville, Californië, zal de komende Organic Produce Summit aangrijpen om bezoekers kennis te laten maken met haar assortiment.

A&A Organic Farms is namelijk van plan om haar uitgebreide productaanbod, bestaande uit komkommers, gember, broccoli, biologische kurkuma uit Jamaica, smaaktomaten en nog veel meer, tijdens deze vakbeurs te presenteren. A&A is ook van plan om haar nieuwe biologische citroenenprogramma in het Mexicaanse Sonora onder de aandacht van bezoekers te brengen. 

A&A zal voor de derde keer op de vakbeurs aanwezig zijn, waar het bedrijf al meerdere malen een award in de wacht wist te slepen. "Vorig jaar werden we onderscheiden met de Organic Innovations Showcase Award voor de meest innovatieve verpakking," zegt Andy Martin van A&A. "We maken gebruik van bakjes van kringloop karton voor onze aardbeien (453 gram) en we hebben ook een open bakje voor het verpakken van overig zachtfruit en tomaten."

Het tomatenprogramma van A&A zal tijdens deze vakbeurs eveneens in de spotlight staan. "We hebben een nieuwe teler in Baja, Californië, wat ons in staat stelt een stabiele aanvoer van smaaktomaten te garanderen, evenals van onze zogenaamde 'regenboog'-cherrytomaten. Dit is een mix van cherrytomaten in verschillende kleuren," legt Martin uit. 

Tomatenassortiment uitgebreid 
Hij voegt eraan toe dat de pluk van smaaktomaten net begonnen is en dat ook het seizoen van de veelkleurige cherrytomaten weer aangebroken is. "We hebben ook een nieuw product in ons assortiment, een cocktail trostomaat, die in punnets van 340 gram wordt verkocht."

Martin merkt op dat A&A dit jaar meer tomaten aanbiedt en ook een diverser aanbod heeft. "We zullen meer units aan kunnen bieden, verspreid over meerdere items. Vorig jaar hadden we daarentegen veel van hetzelfde te bieden," vervolgt hij.

Gezien de omvang van het tomatenseizoen is een bezoek aan de stand van A&A wellicht de moeite waard. "Ik vind dat er op deze vakbeurs meer interactie plaatsvindt," zegt Martin. "De sfeer nodigt uit om met mensen in gesprek te gaan en te netwerken."

Martin raadt nieuwkomers op de vakbeurs dan ook vooral aan het laatste te doen."Neem deel aan alle activiteiten op dit evenement," zegt hij.

 

Voor meer informatie:
Andy Martin 
A&A Organic Farms Corp.
Tel: +1 (831) 768-0300 
andy@aaorganic.com 
www.aaorganic.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven