Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NFO en Vlamings herhalen succesvolle formule nu bij Bloed Kleinfruit

Landelijke Kleinfruitdag in teken Duurzaam en Vitaal telen

Dit jaar vindt de Landelijke Kleinfruitdag plaats op woensdag 19 juni bij Bloed Kleinfruit in Waverveen. Het belooft weer een gezellige dag te worden, waar je volop kunt netwerken op de bedrijvenmarkt, actuele kennis haalt en een interessant bedrijf kunt zien. Dit zijn precies de kernelementen van de Kleinfruitdagformule, die afgelopen jaren al twee keer met succes werd gehouden.

Wat: Landelijke Kleinfruitdag
Wanneer: Woensdag 19 juni 2019
Tijd: 13:00- 21:00
Waar: Bloed Kleinfruit, Poelweg 1, te Waverveen

Duurzaam en vitaal telen
Het centrale thema in 2019 is ‘duurzaam en vitaal telen’. Langs de verschillende gewassen houden onderzoekers van Wageningen University & Research korte presentaties over de actualiteit, zoals biologische bestrijding en een gezonde, weerbare bodem. Ook hoort u meer over teelt uit de grond, substraatkeuze en gewasvoeding en demonstreert Vlamings alternatieve methoden voor onkruid- en opslagbeheersing.

Hele dag rondleidingen
Gedurende de hele dag worden vanaf 13:30 tot ca 19:30 regelmatig rondleidingen gehouden over het bedrijf. Bloed Kleinfruit, inmiddels geleid door de derde generatie, teelt 5 hectare rode bes, 3 hectare framboos, 0,3 hectare kers en 0,3 hectare braam in Waverveen. Daarnaast is er een informatieve bedrijvenmarkt met ruim 50 standhouders. Kortom, genoeg te zien!

Deze dag wordt georganiseerd door Vlamings BV en de Nederlandse Fruittelers Organisatie NFO en wordt mogelijk gemaakt door vele sponsoren waaronder de hoofdsponsors Fruitmasters, Siltac en DCM.

Bron: NFO

 

 


 

Publicatiedatum: