Landwaart Culinair ontvangt eerste Eminent Food inspiratiedisplay

"Eminent Food heeft een eigen display ontwikkeld om het bijzondere assortiment van Eminent Food extra aandacht te kunnen geven. De bijzondere tomaten, paprika’s en pepers van Eminent onderscheiden zich in vorm, kleur, maat en smaak. Ondanks dat deze bijzondere producten zich van zichzelf al onderscheiden in het groentenschap, zorgt de display er extra voor dat de producten nog beter gepresenteerd worden", aldus het bedrijf. 

De display is zo ontwikkeld dat in vier schappen de producten mooi gepresenteerd worden. De flyerbakjes voor de meegeleverde recepten en het artwork op de display inspireren de consument voor de vele toepassingsmogelijkheden met de producten.

Prijswinnaar tombola ADN jubileumdag
Tijdens de ADN jubileumdag op 9 april j.l. heeft Eminent de display voor de eerste keer gepresenteerd. De display was dan ook een van de prijzen in de tombola. Het team van Landwaart Culinair was de gelukkige winnaar. In mei hebben zij van Eminent als de eerste display persoonlijk mogen ontvangen.

Willem Landwaart: ‘We waren blij verrast dat we deze unieke display hadden gewonnen. Landwaart culinair werkt al enige tijd met de producten van Eminent Food en zijn hier enthousiast over. We hopen met deze display als voorbeeld te functioneren voor de andere groentenspeciaalzaken. Om met succes de bijzondere groenten bij de klanten onder de aandacht te krijgen.’

Producten van Eminent
De bovenste twee schappen van de display zijn speciaal ingericht voor de Tomberry pareltomaten en de Tinkerbell babypaprika. Daarnaast bieden de overige twee schappen ruimte voor bijvoorbeeld Pimientos de Padrón, voor de tapas of de Inca mix, een mix van grove en klassieke tomaten of anders de kleurrijke Carnival Cherry tomatenmix.

Voor meer informatie:
Eminent Food
info@eminentfood.nl  
www.eminentfood.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven