Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Royal Brinkman-Mexico en Villanova Global AG

Nieuwe Riococo-distributeurs ter ondersteuning van de wereldwijde uitbreiding

De in de VS gevestigde producent en leverancier Riococo heeft onlangs zijn activiteiten in Europa uitgebreid. "De vraag naar onze producten groeit in Europa en met de juiste partners hebben we besloten om onze activiteiten in Zwitserland, Duitsland en Slowakije uit te breiden," zegt Shan Halamba van Riococo. Daarom werd er een overeenkomst getekend tussen Riococo en Villanova Global AG voor de exclusieve distributie van substraatproducten van het merk Riococo.

Villanova Global AG is gevestigd in Zwitserland en is een wereldwijde distributeur van biostimulerende middelen, zeewierextract, speciale meststoffen en kweekzaksubstraten voor beschermde en verbeterde innovatieve landbouw sinds 2016.

De groeiende vraag beperkt zich niet alleen tot Europa. "De vraag is toegenomen in Mexico en vele andere landen wereldwijd," zegt Shan. Met de recente sterk toegenomen vraag in Mexico heeft Riococo Royal Brinkman México S de RL de CV aangesteld als hun distributeur voor een groot deel van het land.

Riococo heeft momenteel klanten in 55 landen, verspreid over alle 6 continenten. "We werken nauw samen met onze klanten en distributeurs om elk van hen te helpen bij het bereiken en maximaliseren van de productie en het verminderen van de input," legt Shan uit.

Het bedrijf zal voor de derde keer exposeren op de GreenTech in Amsterdam, op stand 08.136. "Dit jaar presenteren we niet alleen onze schone en controleerbare verse producten voor de teelt van aardbeien, groentegewassen, minigroenten en bloemen, maar ook onze volledig biologische teeltlijn voor medische cannabis."

Voor meer informatie:

Riococo 
Edward McMahon (E-mail)
www.riococo.com  
www.riococo-mmj.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven