Zes nieuwe Wow-berries

Sunset introduceerde onlangs zes nieuwe zachtfruitsoorten die deel uitmaken van hun nieuwe Wow-lijn. In lijn met de nieuwe slogan van Wow, 'Berries Elevated', belooft deze premiumlijn volgens het bedrijf de verwachtingen te veranderen over hoe een bes zou moeten smaken. Het bedrijf beweert dat alle zes Wow-berries, waaronder drie unieke aardbeivariëteiten en een framboos-, een braam- en een blauwe bes variëteit, zijn eigen specifieke smaaktonen heeft.

De Wow-producten trekken nu al de nodige aandacht naar zich toe. De lolliberry, een zoete aardbei met een geurig aroma, is een van de Wow-producten die onlangs de Superior Taste Award kreeg van het International Taste Institute in België. De jury van het instituut bestaat uit prestigieuze chefs en professionele smaakdeskundigen. Producten worden blind getest en beoordeeld op verschillende factoren, waaronder uiterlijk, aroma, textuur en smaak.

Toen hij werd gevraagd wat zijn favoriete variëteit is, zei Mastronardi Produce President en CEO Paul Mastronardi, het vierde generatie familielid dat het bedrijf leidt: "Ik vind ze allemaal lekker. Er is een variëteit voor iedereen - voor elke stemming en gelegenheid."

Hij houdt zijn favoriet misschien voor zichzelf, maar Mastronardi is enthousiast om de hele Wow-lijn met de wereld te delen.

"We zijn heel blij dat onze klanten en collega's eindelijk de kans krijgen om het zachtfruit van de toekomst te proeven", zegt Mastronardi. "Wow wordt een game-changer voor de sector en wordt al internationaal geprezen. United Fresh, we komen eraan! "

Voor meer informatie:
Jen Wheatley
Sunset
Tel: 519-326-1491
Mobile: 519-990-8464
Email: jennifer.wheatley@sunsetgrown.com 
www.sunsetgrown.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven