Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe toekenningen Fonds Kleine Toepassingen

In de achtste aanvraagronde van het Fonds 2015-2019 is voor een totaalbedrag van € 230.375,- aan aanvragen voor financiële ondersteuning voor onderzoek- en toelatingskosten gehonoreerd.Het gaat om 9 projecten. Deze projecten dragen bij aan de oplossing van knelpunten in diverse teelten.

De volgende aanvragen zijn gehonoreerd voor diverse middelen

Nieuwe datum voor het indienen van aanvragen
De volgende aanvraagronde van het Fonds Kleine Toepassingen sluit op 1 oktober 2019. Het aanvraagformulier en reglement voor het Fonds zijn te vinden op: www.specialitycrops.eu .

Algemene informatie
Het Fonds Kleine Toepassingen is een gezamenlijk initiatief van het agrarisch bedrijfsleven, de toelatinghouders en de overheid. Het biedt financiële ondersteuning voor de toelating van groene en chemische gewasbeschermingsmiddelen en voor ontheffing van biologische bestrijders voor kleine toepassingen. Het gaat hierbij om belangrijke toepassingen die, vanuit de toelatinghouder gezien, als niet rendabel beschouwd worden. De gelden worden beheerd door de Stichting Kleine Toepassingen Gewasbeschermingsmiddelen, die speciaal hiervoor door Nefyto en LTO Nederland is opgericht.

Publicatiedatum: