Nieuwe hoogspanningsarmatuur van 600 W geïntroduceerd in de Elixia-familie

Heliospectra AB heeft onlangs een nieuwe introductie aangekondigd in het groeiende productportfolio van het bedrijf. Het nieuwe Elixia-model heeft een hoge ingangsspanning van 277- 480 VAC-voeding voor de populaire, volledig instelbare spectrum- en software gestuurde LED-lichtoplossing van het bedrijf. Het Elixia-armatuur met hoge ingangsspanning is geschikt voor grotere installaties die gebruik maken van industriële elektrificatie voor de teelt en de productie van gewassen.

Heliospectra's nieuwe hoogspannings Elixia-armatuur van 600 W is een aanvulling op het hoogspanningsassortiment van Heliospectra en is geschikt voor telers met industriële elektrische standaarden over de hele wereld. "Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende glastuinders in Noord-Amerika en Europa levert het nieuwe armatuur een hoogwaardig lichtspectrum en output voor hoog lichte voedingsgewassen en cannabis," zeggen ze. "Elixia is volledig regelbaar met Heliospectra's helioCORE™ lichtregelsysteem, ontworpen voor telers die controle en automatisering in hun kas of binnenkweekruimte eisen.

"De Elixia productfamilie is bedoeld om telers controle te geven over hun lichtomgeving en de mogelijkheid om de gewenste resultaten te bereiken voor zowel de opbrengst als de constante kwaliteit van het gewas. Consistente, gestandaardiseerde smaak, uiterlijk en houdbaarheid van kruiden en groenten, alsmede consistente farmaceutische profielen van medicinale planten en extracties worden steeds belangrijker voor producenten, retailers en hun eindgebruikers. Met de integratie van helioCORE gaan we nog een stap verder om telers een instrument te bieden om de oogst en de consistentie van hun productiecycli te controleren. Heliospectra biedt een betrouwbare oplossing voor telers die op zoek zijn naar hoogspannings- en high-performance apparatuur voor industriële installaties," zegt Karin Dankis, directeur Product Management en Engineering van Heliospectra AB.

"Met een gestage toename van het aantal glastuinbouwgewassen met hoge lichtvereisten zoals cannabis, tomaten, komkommers en paprika's, is de Canadese markt voor Heliospectra sterk in opkomst. Met de opening van Heliospectra Canada Inc hebben we onze lokale verkopen en service verhoogd in Canada. De introductie van het nieuwe hoogspanningsarmatuur van 600 Watt in de Elixia-familie zal de integratie van licht, controle en automatisering van hoge kwaliteit vergemakkelijken voor Canadese telers en telers over de hele wereld die op zoek zijn naar industriële elektrificatie en prestaties," zegt Ali Ahmadian, CEO, Heliospectra AB.

Heliospectra's Elixia creëert duidelijke zakelijke voordelen voor commerciële teeltteams en voedselproducenten over de hele wereld. De instelbare spectrum LED-verlichtingsoplossing biedt individueel instelbare golflengtes en is compatibel met Heliospectra's Heliospectra's helioCORE™ lichtbesturingssoftware, waardoor telers de kwaliteit van de planten kunnen verbeteren en de oogst- en productiecycli kunnen versnellen en tegelijkertijd 365 dagen per jaar consistente en gestandaardiseerde rendementen kunnen leveren.

Voor meer informatie:
Heliospectra
info@heliospectra.com
www.heliospectra.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven