Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Telers, academici en toeleveranciers op de zevende jaarlijkse Indoor Ag-Con

Tussen 22 en 24 mei 2019 werd in het Red Rock Resort in Las Vegas de 7e jaarlijkse Indoor Ag-Con gehouden. Keynotes, sessies, paneldiscussies en exposities trokken telers, academici en andere leden van de sector uit de VS, Canada en verschillende andere landen naar het evenement.

"Als de eerste editie onder ons management waren we erg blij met de opkomst en de overweldigende positieve feedback die we uit de sector hebben ontvangen", zei Nancy Hallberg, die samen met andere veteranen uit de sector Brian Sullivan en Kris Sieradzki in december 2018 Indoor Ag.-Con LLC heeft overgenomen van de oprichter Newbean Capital. "Van telers tot leveranciers, deelnemers uit alle segmenten van de glastuinbouwsector zijn heel genereus geweest met hun input en ideeën. We zullen alles gebruiken om dit evenement verder te laten groeien om ervoor te zorgen dat het de best mogelijke educatieve ervaring zal bieden waar u uw netwerk en business kunt uitbreiden."


De Indoor Ag-Con begon met een keynote van Irving Fain van Bowery; 

De uitgebreide conferentie ging van start met een keynote van Irving Fain of Bowery. Andere keynotes werden gehouden door Brad McNamara van Freight Farms en Viraj Puri van Gotham Greens. Er waren ook breakout-sessies die in vier onderwerpen werden onderverdeeld: Grow Equipment, Crop Selection, Customers & The Supply Chain, Business and Policy | Societal Impact.

Daarnaast heeft er een reeks paneldiscussies plaatsgevonden over een reeks onderwerpen, waaronder 'Seed Breeding', 'Women in Ag' en het 'Cannabis Genetics Landscape'. "We hebben onze conferentiesessies rond het thema van de show opgebouwd: 'Growing The Future'", zei Jim Pantaleo, Conference Chairman van Indoor Ag-Con.

Keynote-spreker Brad McNamara van Freight Farms

"Er was aandacht voor succesverhalen over glastuinders, de nieuwste innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, LED-verlichting en besturingssystemen en de impact van de 'Farm Bill'. We hebben een brede selectie van experts uit de sector verzameld om de meest urgente onderwerpen en problemen van deze tijd te bespreken."

Naast het onderwijs kregen aanwezigen ook de gelegenheid om de nieuwste innovaties en aanbiedingen te ontdekken. Om het netwerken te vergemakkelijken en meer publiek naar de stands te trekken, werden op de beursvloer lunch- en middagrecepties gehouden die werden gesponsord door Kennett Township.

Tijdens de opening van de receptie kondigde Michael Guttman, directeur van het Sustainable Development Office (SDO) van Kennett, de lancering aan van 's werelds eerste Centre of Excellence (COE) dat volledig gewijd is aan indoor farming.

De missie van deze wereldwijde publiek-private partnerschap in de omgeving van Philadelphia is het versnellen van groei en innovatie in de glastuinbouwsector.

De evenementen en activiteiten op de beursvloer werden zeer goed ontvangen door exposanten. "We zijn zeer tevreden over hoeveel mensen er op onze stand af zijn gekomen", zegt Brecht Stubbe, Global Sales Director van Urban Crop Solutions. "Het niveau van geïnteresseerde partijen en gekwalificeerde leads is zeker verbeterd."

"In mijn vier jaar dat ik dit soort conferenties heb gedaan, heb ik nooit zo'n constante aanloop meegemaakt", aldus Stains Davis, Sales Account en Marketing Manager van Germains Seed Technology.
De data voor de beurs in 2020 zullen binnenkort bekend worden gemaakt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven