Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw hoofdkantoor, CEO en Global Director of Sales voor LumiGrow

LumiGrow heeft aangekondigd dat de Raad van Bestuur Jay Albere II met onmiddellijke ingang heeft benoemd tot Chief Executive Officer en als lid van de Raad van Bestuur. Jay Albere bekleedde eerder functies als COO en Vice President of Sales & Marketing bij LumiGrow.

"In deze tijd van snelle veranderingen in de sector is er geen betere persoon om LumiGrow te leiden dan Jay Albere," aldus Devin Whatley, Managing Partner bij Ecosystem Integrity Fund en lid van de LumiGrow Board. "Jay heeft veel ervaring in de verlichtingsindustrie. Hij heeft de bedrijfsvisie en het vermogen om mensen samen te brengen. Zijn visie op hoe slimme verlichtingstechnologieën kunnen worden toegepast voor een gecontroleerde omgeving in de landbouw wereldwijd is precies wat LumiGrow nodig heeft wanneer ze het volgende hoofdstuk van uitgebreide productinnovatie en -groei ingaan."

Voordat hij bij LumiGrow in dienst trad, bekleedde Jay leidinggevende functies voor Eaton Lighting en General Electric. "Ik ben vereerd dat ik verkozen ben tot volgende CEO en als lid van de Raad van Bestuur van LumiGrow ben benoemd. Het is een voorrecht om zo'n getalenteerd team van professionals te mogen ontwikkelen tot leiders. Wij zijn een bedrijf dat gedreven wordt door doelgerichtheid - het versterken van de groei door middel van verbonden verlichtingsomgevingen. Alles wat we doen is gericht op een positieve en betekenisvolle impact op het leven van onze telers," aldus Jay.

Jay's aankondiging komt op een moment dat LumiGrow een wereldwijd groeitraject doormaakt.

Global Director of Sales
"Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de toevoeging van Richard "Rick" Friedrich als Global Director of Sales aan te kondigen," zei Jay. "Rick begon zijn carrière als productiemanager en vervolgens als algemeen directeur van twee van de grootste sierteeltbedrijven in Californië. Sindsdien heeft hij meer dan vijftien jaar verkoop- en bedrijfservaring opgebouwd met tuinbouwproducten. Rick zal onze telers ondersteunen met geavanceerde lichtstrategieën en deskundige ondersteuning bij het wereldwijd uitbrengen van onze innovatieve oplossingen."

"De benoeming van de nieuwe Global Sales Director herinnert ons eraan dat LumiGrow geen onbekende is op het wereldtoneel," zeggen ze.

Veel telers kennen LumiGrow als het eerste bedrijf dat slimme verlichting voor de tuinbouwsector in Noord-Amerika introduceerde, "hoewel we al werken aan diepgaande projecten in zowel Europa als Australië. We zijn nu op zoek naar uitbreiding van ons aanbod om al onze Europese en Australische klanten goed te kunnen bedienen," aldus de CEO van LumiGrow.

Ter ondersteuning van hun groeiende wereldwijde verlichtingsnetwerk van slimme tuinbouwomgevingen kondigde LumiGrow ook aan dat ze zelf zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in de buurt van hun vorige locatie in de San Francisco Bay Area.

Voor meer informatie:
LumiGrow
6550 Vallejo St #200
Emeryville, CA 94608
(800) 514-0487
www.lumigrow.com  
lighting@lumigrow.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven