Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta introduceert nieuwe duurzame verpakking voor zachtfruit

BelOrta biedt vanaf vandaag de eerste kartonnen punnets met topseal aan. Deze nieuwe verpakking speelt in op de trend richting duurzamere verpakkingen én wordt getooid met een ‘Happy snacking’ ontwerp. In eerste instantie zal gestart worden met het uitgebreide zachtfruitgamma. In een latere fase zal een grotere waaier aan groenten en fruit verpakt worden in deze duurzame & innovatieve verpakkingswijze.

Duurzaam én aantrekkelijk
Duurzaam ondernemen is reeds vele jaren een engagement dat BelOrta opneemt op vele domeinen. Met de introductie van deze nieuwe kartonnen punnets onderlijnen we nogmaals de absolute aandacht die we hieraan geven. De trend dat de consument een veranderde visie heeft op plastic is al lange tijd onmiskenbaar. BelOrta streeft ernaar om innovatieve verpakkingsoplossingen te creëren die zowel goed zijn voor het milieu als aantrekkelijk voor het oog. Deze kartonnen punnet met topseal combineert beide en zal ongetwijfeld opvallen in de groenten- en fruitrayons.

Happy snacking
Deze nieuwe punnets komen samen met de opstart van onze nieuwe snackinglijn en dat zie je ook op de schaaltjes. Met ‘Happy snacking’ spelen we in op de toenemende vraag naar gezonde producten voor het snacken tussendoor en On the Go. Frambozen, blauwe bessen, braambessen,… zijn de perfecte gezonde snoepjes om op de trein, op het werk of op school te nuttigen. Vanaf vandaag zullen de klanten al onze bessen kunnen aanbieden aan hun consumenten in een handige verpakking voor onderweg en die bijdraagt aan het verminderen van gebruik van plastic.

Voor meer informatie:
Miguel Demaeght
BelOrta
+32 (0)12 670 210 
miguel.demaeght@belorta.be    
www.belorta.be  

Voor meer informatie:
Sander De Proost
BelOrta 
+32 (0)15 565 435
verkoopfruit@belorta.be   
www.belorta.be    

Publicatiedatum: