Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BVB Substrates, De Lier

Van m2 naar m3 door het slaan van de eerste paal nieuwe magazijn

Onder toeziend oog van Mart van Buuren en de familie Van Buuren werd op 27 mei in De Lier door kleinzonen Douwe jr. en Sebas de eerste paal geslagen van het nieuwe moderne magazijn van BVB Substrates.

Het magazijn is het eerste in de substraatsector waar producten in de hoogte worden opgeslagen waarbij vooral wordt gekeken naar efficiëntie, ruimtebesparing en duurzaamheid. Pallets kunnen straks tot een hoogte van vijf verdiepingen droog en schoon worden opgeslagen. "Hierdoor kunnen klanten in de toekomst sneller, makkelijker en beter bediend worden met kwalitatief hoogstaande producten", aldus de substraatproducent. "De bouw van het magazijn past bij de innovaties die wij doorvoeren onderweg naar ‘sustainable everyday living’."

BVB Substrates maakt onderdeel uit van Kekkilä-BVB, Europa’s grootste producent van hoogwaardige substraten voor zowel de professionele gebruiker als de hobbygebruiker.

Voor meer informatie:
BVB Substrates
www.bvb-substrates.nl 
info@bvb-substrates.nl  

Coldenhovelaan 10
2678 PS De Lier
Postbus 48
3155 ZG Maasland
Nederland

Publicatiedatum: