Eco-kultura bouwt gigantisch kassencomplex in Kazachstan

Eco-kultura en de regering van de regio Turkestan hebben een memorandum ondertekend voor de bouw van een kassencomplex in Kazachstan, met een totale oppervlakte van 500 ha. De investeringen bedragen € 98 mld. Het project zal binnen vijf jaar worden uitgevoerd en wanneer de bouw voltooid is zullen er 10.600 werkplekken zijn gecreëerd. Green Land Alatau zal als partner van Eco-kultura bij het project betrokken zijn.

De constructie zal in verschillende fasen worden uitgevoerd. De eerste fase van het kassencomplex beslaat een areaal van 80 ha. Het geplande productievolume is 62 duizend ton per jaar.

Aleksandr Rudakov, voorzitter en voorzitter van de raad van bestuur van Eco-kultura en Askar Mamin, de premier van Kazachstan, hebben de investeringsovereenkomst ondertekend. Het potentiële stuk grond voor de constructie is geïnspecteerd.

"Het memorandum houdt rekening met de principes van wederzijdse samenwerking, begrip, respect en vertrouwen", aldus Rudakov. "Het document zal een belangrijk instrument worden voor het vergroten van het concurrentievermogen van het bedrijfsleven in zowel de Republiek Kazachstan als de Russische Federati en zal de basis vormen voor de strakke commerciële samenwerkingen en de bilaterale investeringen en technologieoverdracht verbeteren."

De kassencomplexen zullen worden uitgerust met een modern microklimaatbeheersysteem dat de volledige productiecyclus zal bewaken en het verwarmingssysteem, de koeling, de verlichting en de concentratie van CO2 in de atmosfeer zal regelen.

Bron: www.advis.ru


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven