Ufen volgt Schulz op als voorzitter van de 'Bundesfachgruppe Gemüsebau'

„De Duitse groenteteelt is een sterke kracht!" Met deze woorden begon Cristian Ufen aan zijn ambtstermijn als nieuwe voorzitter van de vakgroep groenteteelt van het 'Bundesausschuss Obst und Gemüse' (BOG). Op vrijdag 23 november werd hij unaniem voor deze functie gekozen door de gedelegeerden van het 47e herfstcongres van de Duitse groenteteelt.
 
Na zeven zittingsperiodes en 21 jaar verantwoording als voorzitter van de 'Bundesfachgruppe Gemüsebau' gaf Gerhard Schulz het stuurwiel over aan zijn opvolger Christian Ufen. Ufen benadrukte in zijn inaugurele rede dat hij de werkwijze van zijn voorganger voort wil zetten. Hij ziet het als een persoonlijke uitdaging om te strijden voor optimale algemene omstandigheden voor productieland Duitsland.
 
De 46-jarige Christian Ufen uit Kronprinzenkoog, Dithmarschen, was voorheen sinds 2011 vicevoorzitter van de 'Bundesfachgruppe Gemüse'. Theo Germes uit Walbeck werd nu unaniem als nieuwe vicevoorzitter gekozen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.