Glastuinbouwvoorman Sjaak van der Tak versterkt landelijk bestuur Kom in de Kas

Sjaak van der Tak, voorzitter van Glastuinbouw Nederland, neemt zitting in het landelijk bestuur van Kom in de Kas. Van der Tak gaat hiermee in op verzoek van het landelijk bestuur om een directe lijn met de ondernemersorganisatie te hebben.

“Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Glastuinbouw Nederland mede sturing geeft aan de invulling van het evenement”, aldus René van Dop landelijk voorzitter van Kom in de Kas.

Kom in de Kas belangrijk voor sector
Na het vertrek van Nico van Ruiten in september 2017 heeft Jacco Vooijs, namens Glastuinbouw Nederland deze functie tijdelijk ingevuld. Van der Tak neemt vanaf nu die taak weer over en heeft er veel zin in. “Kom in de Kas is belangrijk voor de sector, daar moeten we als Glastuinbouw Nederland bij betrokken zijn en die taak neem ik graag op me”, zegt Van der Tak.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2020 voor de 43e keer georganiseerd. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven