Uitbouwen ReduSystems-merk

Mardenkro heeft er 3 nieuwe collega's bij

ReduSystems, het tuinbouwmerk van Mardenkro BV dat zich richt op coatings en cleaners voor kassen, levert inmiddels in meer dan 60 landen vloeibare coatings vanuit fabrieken in Nederland, Canada en China. Om aan de toenemende vraag naar o.a. productadvies te kunnen voldoen breidt het team zich uit met twee nieuwe accountmanagers en een nieuwe brand manager.

De accountmanagers staan het hele jaar door klaar om telers en distributeurs te ondersteunen in de keuze voor de juiste coating, kijkend naar het gewas, de locatie en de situatie.

Alexandra Guinet is als accountmanager in Frankrijk het nieuwe aanspreekpunt voor onze Franse en Italiaanse contacten, en Hidde Huisintveld vervuld deze rol in de regio Zuid- en Oost-Nederland. Daarnaast is Ilvy de Haas gestart als brand manager en is zij samen met het marketing en sales team verantwoordelijk voor het product portfolio en de communicatie rondom ReduSystems.

ReduSystems helpt telers het hele jaar door optimaal gebruik te maken van zonlicht in de kas door middel van coatings en cleaners. Naast de bekende coatings als ReduSol en ReduFuse, die met name in de zomermaanden gebruikt worden, heeft ReduSystems ook producten ontwikkeld om in het najaar en winter de lichttransmissie te optimaliseren. De producten beïnvloeden het licht en de warmte van zonlicht in de kas om het meest optimale klimaat voor het gewas te creëren tijdens de verschillende seizoenen van het jaar. Denk aan het wegschermen van licht en warmte in de zomer en het zo veel mogelijk licht doorlaten in de winter, tot aan het diffuus maken van licht en het beïnvloeden van bepaalde lichtkleuren.

Voor meer informatie:
Mardenkro
013 507 7069
info@mardenkro.com
www.redusystems.nl

Alexandra Guinet, accountmanager ReduSystems Frankrijk & Italië: alexandra@mardenkro.com

Hidde Huisintveld, accountmanager ReduSystems Nederland: hidde@mardenkro.com

Ilvy de Haas, brand manager ReduSystems: ilvy@mardenkro.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven