Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Annual Event van Freshfel Europe richt zich op mogelijkheden voor versproducten

Freshfel Europe houdt zijn Annual Event dit jaar gelijktijdig met The London Produce Show and Conference, die van 5-6 juni 2019 plaatsvindt in Londen. Het programma van het evenement is compleet en de aanmeldingen zijn geopend. Freshfel Europe verwacht geanimeerde discussies over het thema van dit jaar, dat luidt: 'Het creƫren van mogelijkheden voor verse producten in een onvoorspelbare bedrijfsomgeving'.

Freshfel Europe, de organisatie die de verse fruit- en groentensector op EU-niveau vertegenwoordigd, zal zijn leden uit heel Europa vragen naar Londen te komen voor het Annual Event, om hier strategieƫn te bespreken voor het huidige onzekere bedrijfsmilieu. Volgend op de Statutory Annual General Meeting en een evaluatie van de activiteiten die in 2018 zijn uitgevoerd, zal Freshfel Europe twee specifieke onderwerpen gaan bespreken. De eerste hiervan betreft de nieuwe promotieprojecten in Europa die de consumptie van verse groenten en fruit willen stimuleren. Daarnaast zal ook de toekomstige handelsrelatie met het VK worden besproken.

Jo Ralling van The Food Foundation zal de Freshfel Public Conference sessie 's ochtends beginnen met een gedetailleerde presentie over de promotieactiviteiten van The Food Foundation en hun succesvolle Peas Please-campagne. Dit wordt gevolgd door een uitleg van Dan Parker, ook van The Food Foundation, over de nieuwste promotiecampagne in het VK, Veg Power, die op kinderen is gericht. Freshfel Europe zal een preview geven van zijn nieuwe pan-Europese promotiecampagne die ze in samenwerking met Aprifel hebben opgezet, en uitleg geven over andere huidige promotiecampagnes in de EU die gericht zijn op groenten en fruit en gezondheid.

Na een netwerklunch zullen de deelnemers het gezamenlijke UK Fresh Produce Consortium-Freshfel Europe Seminar over de handel met het VK bijwonen. Een belangrijk discussiepunt tijdens het seminar is hoe de toekomstige markttoegang zich zal ontwikkelen bij de handel met het VK. Onder de sprekers zijn experts van wetgevende instanties in het VK, marktanalisten en handelaren uit de groenten- en fruitsector.

Het 2019 Freshfel Europe Annual Event is toegankelijk voor niet-leden en meer details en informatie over hoe je je aan kunt melden zijn op de website te vinden. Het volledige programma van The London Produce Show and Conference is hier ook beschikbaar.

Voor meer informatie:
European Fresh Produce Association
Tel: +32 (0)2 777 15 80 
Fax: +32 (0)2 777 15 81
E-mail: info@freshfel.org 
www.freshfel.org 
www.freshcongress.com

Publicatiedatum: