Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boksgala Westland brengt € 112.000 op voor stichting Droom je huis

Tholen - Het Westland beleefde afgelopen weekend diens eerste, enige en echte Boksgala. In zalencentrum De Veiling in Poeldijk werd een bedrag van € 112.000 opgehaald voor de stichting Droom je huis, een ouderinitiatief dat gehandicapte kinderen uit de regio opvangt en dat op zoek is naar een permanente locatie.

De gladiatoren waren niet allemaal professionele boksers integendeel. De 24 gegadigden, die elkaar in 12 partijtjes van 3 x 2 minuten in de ring te lijf gingen, waren stuk voor stuk ondernemers uit de regio. Daaronder ook mensen die in de tuinbouw enige bekendheid genieten, zoals Ferry van den Berg (JB Groep) en Eric de Winter (De Winter Logistics)

Van KO's of eventueel noemenswaardig letsel is geen melding gemaakt. De organisatie spreekt in elk geval van een succes - de venue was stijf uitverkocht - en is voornemens volgend jaar een tweede editie te organiseren. Het is zelfs al mogelijk in te schrijven.

Meer informatie over het Westland Boksgala vindt u op de website. Lokale media deden verslag - een impressie met foto's & video's vindt u o.a. hier (Westland Report), hier (video WOS) en hier (Westlanders.nu).

Publicatiedatum: