Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fruitmasters veilt eerste kruisbessen van het seizoen

Op maandag 20 mei heeft FruitMasters het eerste kistje kruisbessen van het seizoen geveild in Geldermalsen. De opbrengst schenkt teler Gerard Vos aan Het Longfonds. De opbrengst van het eerste kistje is 192 euro.

teler Gerard Vos met het eerste kistje kruisbessen

De veiling van het eerste kistje kruisbessen met 12 doosjes van 150 gram heeft 16 euro per doosje opgebracht. De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit keer is dat Het Longfonds. Zij strijden voor gezonde lucht en gezonde longen.

Teler Vos
In de zomermaanden komen kruisbessen van Hollandse bodem. De bessen zijn groter dan de rode, witte en zwarte bessen uit de Ribes familie. De kruisbessen van teler Gerard Vos komen uit zijn kas in Driel. Daar teelt hij het fruit. De veiling van het eerste doosje kruisbessen bij FruitMasters is onderdeel van de start van het zachtfruitseizoen.

Over FruitMasters
FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van het fruit van haar telers in zowel het binnenland als in het buitenland. Zo kunnen consumenten genieten van het lekkerste fruit. Al sinds de oprichting in 1904 loopt FruitMasters als specialist in hard- en zachtfruit voorop in de markt. Door als eerste te investeren in nieuwe technieken, eigen conceptrassen te ontwikkelen en altijd te streven naar een duurzamere fruitteelt.

meer informatie:
Fruit Masters
Deilseweg 7, 4191 NX
Geldermalsen
+31(0)345 578 800
info@fruitmasters.com 
www.fruitmasters.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven