Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw besturingsprogramma maakt gegevens gemakkelijk toegankelijk

Beslissingen maken die direct van invloed zijn op het gewas: dat is niet altijd makkelijk. Bovendien is software niet altijd goed toegankelijk. Het team van Senmatic heeft hier extra aandacht aan besteed in hun SuperLink 6-update. Het programma is intuïtief en eenvoudig te beheren en biedt mogelijkheden voor het verzamelen van gegevens en een eenvoudige bediening van de Senmatic-klimaatregelaars en meststofmengers.

Senmatic levert complete en configureerbare oplossingen voor tuinbouwtoepassingen, zoals elektronische en mechanische klimaatregeling, besproeiings- en meststofmenging en LED-verlichting. Hun elektronische en mechanische apparatuur voor de moderne tuinbouw wordt gebruikt in bijna alle toepassingen in de tuinbouw, variërend van kassen en indoor farming tot onderzoeksfaciliteiten en tuincentra. Het centrale besturingsprogramma dat alle klimaatcomputers, irrigatie- en kunstmestmengers van Senmatic met elkaar verbindt, is Superlink.

Sinds de introductie is de op Windows gebaseerde Superlink-software breed ingezet en regelmatig bijgewerkt. Vorige maand is de nieuwste versie geïntroduceerd: Superlink 6. "We hebben extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van het programma," toonde Morten Hjorth van Senmatic tijdens de IPM van dit jaar. "Het verzamelen van gegevens is slechts de eerste stap - het gaat erom deze gegevens toegankelijk te maken. Daarom zijn bijvoorbeeld de grafieken en de kalenderfunctie ontworpen om intuïtief te werken."

Gepersonaliseerde software
Ook is extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de gegevens door het upgraden van de gebruiksvriendelijke overdracht van gegevens naar verschillende zones.

"SuperLink 6 maakt het eenvoudig om de omstandigheden in de verschillende zones snel te lezen en aan te passen, omdat alle informatie direct vanaf een centrale computer kan worden getoond en gecontroleerd," vervolgt hij. De software bevat ook nieuwe klimaatrecepten voor snelle veranderingen.

Met een flexibel grafisch ontwerp en een flexibele grafische presentatie van de historische gegevens kan de software worden gepersonaliseerd voor elke gebruiker. "Het is een eenvoudige manier om de grafische gebruikersinterface in te zetten voor een snelle configuratie, precies volgens de wensen van de teler."

Voor meer informatie:
Senmatic A/S DGT
Morten Hjorth, Global Sales Manager
T: +45 20 80 11 16
mohj@senmatic.com
www.senmatic.com

Publicatiedatum: