Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Eerst keihard werken, dan benen omhoog en filmpje kijken

Schenkeveld werft scholieren met Videolandactie

Bij Schenkeveld doen ze hun uiterste best om genoeg jongeren de kas in te krijgen. De tomaten moeten immers geplukt worden. Daarom biedt het bedrijf jongeren nu naast keiharde knaken drie maanden gratis Videoland aan. Afgelopen jaar werd er nog een gratis iPhone X aangeboden. Goede medewerker zijn de tomatentelers veel waard. 

"Elke zomer zijn er weer nieuwe scholieren nodig om het werk gedaan te krijgen in de kas. Daarnaast zorgen scholieren voor gezelligheid en het is ook fijn dat we zo de vakantieplanning van onze andere medewerkers rond krijgen. Zeg maar win/win/win", zo laat Rokien Schenkeveld weten.

Zeker voor de schoolverlaters staat er een lange zomer voor de deur. "Met een paar ochtenden in de week werken, kunnen zij knaken verdienen in een gezellige sfeer en daarna leuke dingen doen. Daarnaast laten we de scholieren zien, dat een toekomst in de tuinbouw heel leuk kan zijn. Door schaalvergroting en verdere automatisering zijn er de laatste jaren heel veel mooie banen ontstaan in de glastuinbouw."

Samen met bQurius organiseerde Schenkeveld afgelopen jaar bijvoorbeeld een Battle tussen kantoor en teelt. Een groep van ruim dertig scholieren kwam kijken naar de Battle. Zij zagen wat beide onderdelen in de tuinbouw hem of haar kunnen bieden. 

Voor meer informatie en actuele vacatures:
Schenkeveld
www.schenkeveld.co
info@schenkeveld.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven