Groenten en fruit in vaste charges etiketteren zonder verpakking

Bizerba ontwikkelt al decennia lang oplossingen en producten specifiek voor de aardappel-, groenten- en fruitsector, variërend van uitprijzers tot weeg- en etiketteeroplossingen. Een van deze oplossingen, de LDI 20 etiketteerder, is innovatief door zijn labelmogelijkheden en optische sensoren.


Bizerba LDI 20
De modulaire constructie van de LDI 20 biedt een hoge mate aan flexibiliteit, waardoor verschillende verpakkingsformaten, verpakkings- en etiketgroottes verwerkt kunnen worden. Zo kunt u met slechts één etikettendispenser verschillende etiketformaten verwerken. Het systeem is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Door de optische sensoren wordt het etiket automatisch gepositioneerd, evenals de dispensers zelf. De groenten- en fruitproducten kunnen in vaste charges zonder verpakking geëtiketteerd worden. Kortom: zo kunnen, bijvoorbeeld de appelen of aubergines per stuk van een stickertje worden voorzien.

Zelfs wanneer men een rol wisselt, past de applicator zich automatisch aan. Elke applicator wordt apart aangestuurd en kan afhankelijk van de producten automatisch gepositioneerd worden. Er kunnen 15 verschillende maten verwerkt worden. Het dragerpapier wordt versnipperd en in een bak verzameld, waardoor de hoeveelheid papierafval tot een minimum wordt beperkt.

Het complete systeem wordt aangestuurd door een PC met touchscreen: daarom is bediening op afstand mogelijk en kunnen IT-systemen aangesloten worden. Maximaal 14 etikettendispensers kunnen centraal worden aangestuurd en bediend. De bediening is eenvoudig en intuïtief met een datatransfer via USB en een open interface naar de bovenliggende systemen via Ethernet.

Voor meer informatie:
Bizerba
Tel.: +31 53 4800980
marketing@bizerba.nl
https://www.bizerba.com/nl_nl/branches/agf/agf.html  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven