Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH introduceert vijf soorten verspakketten

Tholen - Door het succesvolle concept maaltijdpakket te combineren met groentegemak heeft Albert Heijn heeft onlangs vijf soorten verspakketten op de markt geïntroduceerd. “Consumenten worden zich steeds bewuster van het belang van gezond eten en de rol van groenten daarin. Tegelijkertijd hebben mensen door gebrek aan tijd en inspiratie moeite lekkere, gemakkelijke en gezonde gerechten te maken”, vertelt woordvoerder Pauline van den Brandhof.

Groentegemak staat voor ‘het gemakkelijk verse groente eten’. In de verspakketten combineert AH verschillende voorgesneden groenten en ingrediënten waarmee de consument zonder snijwerk snel een vegetarische maaltijd op tafel kan zetten. “De maaltijden zijn verrassend, zelf vers gemaakt en toch gemakkelijk & snel. De varianten die we in week 19 hebben geïntroduceerd zijn Pad Thai, Chili sin carne, Risotto, Lasagne en Marokkaanse couscous.”