Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote landelijke telefoonstoring

Door een landelijke storing bij Tele2 zijn onder meer de ANWB Alarmcentrale, de Wegenwacht en overheidsinstellingen telefonisch slecht bereikbaar. Over de oorzaak van de storing is nog niets bekend. Vooral zakelijke vaste nummers lijken getroffen.

De ANWB laat weten dat er rond 06.30 uur een melding is gemaakt van de storing. Tele2 probeert de problemen sindsdien te verhelpen, maar dat is nog niet gelukt. Het bedrijf verwacht rond 12.00 uur meer duidelijkheid te hebben.

Onder meer bij The Greenery, HagĂ© International en Naturelle waardoor de medewerkers niet of gebrekkig op hun vaste lijnen bereikbaar zijn. Verzoek is om de medewerkers via  de mobiele telefoons te bellen of gebruik te maken van de mail.

Hetzelfde geldt voor Van Oers United. De medewerkers zijn mobiel allen bereikbaar. 

Ook Postuma AGF is slecht bereikbaar. Als je hen niet te pakken krijgt, stuur dan een whatsappje naar je vaste verkoper of naar 06-15029824

Ook Oerlemans Plastics heeft te maken met de storing. Henri van Hemert is bereikbaar via het volgende nummer: +31 (0) 652390199

Publicatiedatum: